Ласкаво прошу на мій блог!

четверг, 17 октября 2019 г.

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

  З давніхдавен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книгавеличезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читатиПамятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох столітьАле на превеликий жаль, у звязку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки   не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями.
        Вже не перший рік  наша шкільна  бібліотека  в рамках місячника  шкільних бібліотек проводить  благодійну акцію«КНИЖКА В  ДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ ».
В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо  поділитись ними з іншими  людьми, які захоплюються читанням. Здавалось  би  важко  в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що у нашій школі так багато небайдужих дітей та вчителів, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.
  Цього разу радо поділилася із шкільною бібліотекою своїми улюбленими книжками вчитель нашої школи Катерина Олександрівна Гурдуз.
«Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно.

Дістаємо задоволення і від людей подяки".


Комментариев нет:

Отправить комментарий