Ласкаво прошу на мій блог!

понедельник, 5 сентября 2016 г.

Запрошуємо до читання книг із серії «Всеволод Нестайко радить прочитати»


  До книжки увійшли казки із двох збірок О. Уайльда. У творах письменника, сповнених любові до людини і поваги до краси, створеної людиною, реальність переплітається з вигадкою. Його герої бачать можливість існування лише в атмосфері прекрасного, але вони здатні відчувати  жаль і смуток, вміють співчувати людям; їх, як і самого автора, бентежать роздуми про мінливість життя, про добро і зло, красу і користь.
   Літературно – художнє видання для дітей молодшого і середнього шкільного віку.


2. Нестайко В.З. Загадка старого Клоуна :Повість/ В.З. Нестайко. – 2-ге вид. перероб. і доп.;іл. Ю. Радіч. – К. : Компанія ОСМА, 2016. – 272 с. : іл.
   Цей пригодницький роман Всеволода Нестайка, який побачив світ 1982 року, перевидається вдруге, у новій авторській редакції. У творі йдеться про київське шкільне життя вчорашнього сільського хлопчика Стьопи Наливайка, про його друзів із 6-б та про його фантастичні мандри в минуле і майбутнє за допомогою старшого друга Чака, старого клоуна і чаклуна. Завдяки Стьопі та невгамовному духові козацьких пращурів, що живе в його душі, читач має змогу побачити Київ і киян у різні історичні епохи, починаючи від часів Ярослава Мудрого і закінчуючи XX століттям.
   Літературно – художнє видання для дітей молодшого і середнього шкільного віку.

3. Сучасна дитяча література
 Почепцов Г.Г. Ключ від міста Чаклунів : Казкові повісті / Г.Г. Почепцов ; пер. з рос. О.І. Донічевої ; іл. Ю. А. Радіч-Демидьонок. – К. : Компанія ОСМА, 2015. – 352 с.: іл.
   Чого тільки не трапляється  в казковій Країні Міст: злі чаклуни зачаровують жителів країни, королі з доброго дива опановують ремесла, а стривожені феї намагаються відшукати зниклу картину. Аж голова йде обертом від бурхливих подій!

   Літературно – художнє видання для дітей молодшого шкільного віку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий