Ласкаво прошу на мій блог!

пятница, 2 сентября 2016 г.

Шкільна бібліотека поповнилась новими виданнями

     До Дня знань, 1 вересня в рамках соціальної акції народного депутата Олександра Пономарьова шкільна бібліотека отримала в подарунок 13 книг із серії «Всеволод Нестайко радить прочитати», в яку ввійшли кращі зразки класичної та сучасної літератури.
   Кращого порадника в плані читання для дітей, чим Всеволод Нестайко, не знайти. Тому що, цей письменник відомий і любимий дітьми та дорослими за свої веселі, мудрі та незаурядні твори, яких автор видав за своє життя більш ста Серій. Серія включає в себе книги, на яких виросло не одне покоління і призначене спеціально для дітей шкільного віку.

   Ці книги користуються великою популярністю, вони прекрасно підібрані і видані. Дуже приємно рекомендувати їх учням – читачам, які люблять читати. Цю класику приємно брати до рук – якісна і міцна оправа, прекрасні ілюстрації, хороший шрифт! В кожній книзі для закладки шовкова кольорова стрічечка – лясе, і дітям це подобається. Дуже вдячні народному депутату Олександру Сергійовичу Пономарьову за турботу молодого покоління, за пропускання в прекрасний світ книг! Адже нові книги завойовують у дітей увагу та визивають бажання читати «Живу літературу», а не весь час проводити в Інтернеті. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий