Ласкаво прошу на мій блог!

понедельник, 12 сентября 2016 г.

Продовжуємо огляд нових книг

Сетон-Томпсон Е. Доміно : оповідання / Е. Сетон-Томпсон ; Пер. з англ. Н. Вишневської ; іл. О. Чичик. – К. : Компанія ОСМА, 2016. – 384 с. : іл.
   Цю книжку обов’язково потрібно прочитати в дитинстві і слід перечитати в дорослому віці. Вона вчить бережно ставитися до природи й братів наших менших. Автор дуже добре знає світ тварин і знайомить нас із цим світом. Кожне оповідання – це захоплива історія з життя тварин, з якої ми дізнаємось про їхні особливості й характер. Ми щиро переживаємо за них, нам не байдужа їхня доля.

   Літературно – художнє видання для дітей молодшого і середнього шкільного віку.

Лагерлеф С. Чудесна мандрівка Нільса Гольгерсона з дикими гусьми : Повість – казка / Сельма Лагерлеф ; Пер. зі швед. О. Сенюк ; іл. Ю.Радіч. – К. : Компанія ОСМА, 2015. – 288 с.: іл.
   Розповідь про те, як задирака і бешкетник Нільс, мандруючи з дикими гусьми, став другом і захисником для птахів і звірів. Вчинки маленького хлопчика заслуговують на велику повагу. Завдяки сміливості, готовності прийти на допомогу він знаходить товаришів, готових на все заради нього.
   Літературно – художнє видання для дітей молодшого шкільного віку.


Кокотюха А.А. Подвійний капкан : Повісті /А.А. Кокотюха ; іл. Ю.А. Радіч. К. : Компанія ОСМА, 2015. – 240 с.: іл.
   Вірні друзі Денис Черненко й Максим Білан, уже восьмикласники, черговий раз потрапляють у вир несподіваних пригод. Читач дізнається про подорож Максима одеськими катакомбами, про те, як друзі знову допомогли Денисові виплутатися зі складної ситуації, про непрості стосунки з директором школи у світлі нових обставин, про зустріч зі справжніми озброєними злочинцями й багато інших захопливих подій.
   Літературно – художнє видання для дітей середнього шкільного віку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий