Ласкаво прошу на мій блог!

вторник, 13 сентября 2016 г.

Книги із серії «Всеволод Нестайко радить прочитати»

 Бальзак О. Шагренева шкіра: Роман / Оноре де Бальзак ; Пер. Ю. Лісняка ; Іл. О. Полоскіної.  – К. : Вид. група КМ-БУКС, 2016. – 320 с. : іл.                                                
   Містично-філософський твір Оноре де Бальзака змушує читача замислитися над швидкоплинністю і цінністю людського життя. Властивість мати бажання і мрії закладено в природі людини, і нас повсякчас оточують тисячі спокус. А якщо бодай на хвилину уявити, що всі бажання можуть миттєво здійснюватися? Головному герою роману трапилася надзвичайна нагода, і завдяки чудесному талісману всі його бажання виконуються, але на все є своя ціна…

   Літературно – художнє видання для дітей середнього та старшого шкільного віку.

Гюго В. Собор Паризької Богоматері : Роман / В.Гюго ;  Пер. з фр. П. Тернюка ; Іл. Н. Клочкової. – К. : Вид. група КМ-БУКС, 2016. – 640 с. : іл. 
   Блискучий історичний роман – класика французької і світової літератури. Автор майстерно зображує середньовічний Париж з його сірими, плутаними вуличками, з його жорстоким норовом. Твір наповнений емоціями, стражданнями й вірою, таємницями й символами. Ця книга про кохання трьох чоловіків до однієї жінки. Та кохання це різне: в когось чисте, в когось божевільне, в когось недовговічне. І, безперечно, головним персонажем роману є Собор Паризької Богоматері. Всі події пов’язані з цією непохитною спорудою, це жива істота, що вершить і долі головних героїв.
   Літературно – художнє видання для дітей середнього та старшого шкільного віку.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий