Ласкаво прошу на мій блог!

воскресенье, 19 ноября 2017 г.

В рамках «Місячника безпеки життєдіяльності»



    Любі наші діти!
   Запрошуємо вас до виставки в бібліотеці «Щоб уникнути біди, знайте правила безпеки і виконуйте завжди!»
   Життя – це найважливіша цінність людини. Саме тому, кожен власноруч повинен дбати про своє здоровя і безпеку. Різноманітні несподіванки трапляються з нами повсюди, іноді вони можуть бути небезпечними. Як свідчить статистика, кількість дитячих травм від нещасних випадків пов’язаних із транспортом, під час пожеж та на воді значно збільшилась. Легковажне поводження з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки на вулиці, вдома, навіть у соціальних мережах, першопричини сумних та трагічних наслідків.



   Ці посібники, які представлені на виставці створені для розвитку основних навичок безпечної поведінки учнів у школі та вдома. Вони допоможуть вам уникнути  нещасних випадків, зберегти своє здоровя та життя. Посібники не тільки попереджають про ситуації та небезпеку, а й навчають як діяти в таких умовах. Ви повинні знати правила безпеки і обов’язково їх виконувати!
   Пам’ятайте! Безвихідних ситуацій не буває! Життя і здоровя – річ тендітна. Занапастити їх і втратити їх дуже просто. Все у ваших руках!
        

Комментариев нет:

Отправить комментарий