Ласкаво прошу на мій блог!

четверг, 12 октября 2017 г.

Нові підручники для 9 класу



Шановні дев’ятикласники! Для вас отримали нові підручники, які написано відповідно до вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти та чинної програми для загальноосвітніх навчальних закладів.

Глазова О.П. Українська мова: підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл. /О.П.Глазова. – Харків : Вид-во «Ранок», 2017. – 240 с.:іл.
   Українська мова – мова України, важливий чинник самобутності нашого народу, високої гідності громадян України. Мови людина навчається упродовж усього життя. Допомогти пізнавати й удосконалювати себе у вивченні мови – головне завдання підручника.
   Хай уроки української мови стануть для вас сходинками до майбутніх успіхів, до самоствердження й самовдосконалення через опанування державної мови та вміння бездоганно нею спілкуватися!

Попель П.П. Хімія: підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл. /П.П. Попель, Л.С. Крикля. – Київ: ВЦ «Академія», 2017. – 240 с.:іл.
У 9 класі продовжуватиметься ваше ознайомлення з основами хімії. Ви довідаєтеся про процеси, які відбуваються у водних розчинах різних речовин, типи хімічних реакцій і особливості їх перебігу, а також про найважливіші органічні сполуки, у тому числі й ті, що містяться в рослинах, тваринах і в організмі людини. Упевнені, що нові хімічні досліди будуть для вас пізнавальними і цікавими.

Шаламов Р. В. Біологія: : підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл. /Р.В.Шаламов, Г.А. Носов, О.А. Литовченко, М.С. Калі берда. – Харків :Соняшник, 2017. – 352 с.:іл.
   Ключове поняття біології – життя – дуже складне для визначення, проте всі люди світу розуміють, що більшої цінності, аніж життя, немає. Біологія якраз і має на меті вивчити феномен життя в усьому його розмаїтті, складності й цінності.
   Успіхів нам усім у пізнанні такого прекрасного й унікального явища, яким є життя!

Фізика : підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл./(В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова, О. О. Кирюхіні); за ред.. В.Г. Баряхтара, С.О. Довгого. –  Харків : Вид-во «Ранок», 2017. – 272 с.:іл., фот.
   Фізика – наука насамперед експериментальна, тому в підручнику наявні експериментальні завдання та лабораторні роботи. Обов’язково виконуйте їх – і ви будете краще розуміти й любити фізику. Цікавої подорожі світом фізики, нехай вам щастить!

Масол Л.М. Мистецтво: підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл. / Л.М. Масол. – К.: Видавничий дім «Освіта», 2017. – 224с. :іл.
   Ця книга захоплююча подорож у світ мистецтва. З його сторінок ви дізнаєтеся про художні особливості таких явищ, як медіа та реклама, а також про музеї, галереї, бібліотеки, як форми поширення мистецтва.
   Бажаю, щоб підручник став вашим добрим супутником і надійним порадником на шляху опанування художніх цінностей людства.

Полянський П.Всесвітня історія: підруч. для 9 кл. загально освіт. навч. закл. /Павло Полянський. –  К.: Грамота, 2017. – 224 с.:іл.
   Цей підручник містить навчальний матеріал на засадах компетентнісного підходу у якому подано події всесвітньої історії ((кінець ХVІІІ – початок  ХХ ст.) Осягнути багатовікову історію людства допоможуть уривки з історичних документів, висловлювання відомих людей, ілюстрації, схеми й діаграми, історичні карти.
Бажаю Вам плідної роботи й добрих результатів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий