Ласкаво прошу на мій блог!

понедельник, 27 февраля 2017 г.

«Найкращий читач України – 2017»

 Шановні учні 6-7 класів!
Запрошуємо вас стати учасниками  
Всеукраїнського дитячого конкурсу
 «Найкращий читач України – 2017»
  • Зустріньтеся зі своїми ровесниками - книгоманами!
  • Дізнайтеся що читають діти в кожному куточку України!
  • Доведіть всім, що ваша улюблена книга – справді найкраща в світі.
  • Вражайте всіх своєю ерудицією та вмінням захоплююче розповідати.
  • Переконайтеся, що завдяки книжкам можна перемагати.
  • Не відмовляйтеся від подорожі, в яку вас запрошують!                                                         Перемагайте книгоманів у своїй школі, в районі, потім в області!
Прядок проведення Конкурсу
Конкурс проводиться в три етапи:
І етап (шкільний) – проводиться з 01 березня по 20 березня 2017 року.
Шкільний етап проводитиметься у два тури: 1-й тур – це письмове бліц - опитування: критерії оцінювання – загальна ерудиція учасника конкурсу, кожна правильна відповідь оцінюється в 0,5 бала; 2-й тур презентація улюбленої книжки: форма презентації – на вибір учасника, тривалість – до 5-ти хвилин. Критерії оцінювання – креативність подання матеріалу та артистизм (1-2 бали), культура та зв’язність мовлення (1-2 бали), 1 бал – книга зі шкільної програми і 2 бали – поза шкільної програми.
Результатом проведення є визначення двох переможців (6 та 7 клас), які отримують звання «Найкращий читач бібліотеки».
ІІ етап (районний) – відбудеться  07 квітня 2017 року о 10.00 год. в приміщенні Чернігівської районної бібліотеки для дітей. Районний етап проводитиметься у два тури: 1-й тур – це письмове бліц - опитування: критерії оцінювання – загальна ерудиція учасника конкурсу, кожна правильна відповідь оцінюється в 0,5 бала; 2-й тур презентація улюбленої книжки: форма презентації – на вибір учасника, тривалість – до 5-ти хвилин.
Критерії оцінювання – креативність подання матеріалу та артистизм (1-2 бали), культура та зв’язність мовлення (1-2 бали), 1 бал – книга зі шкільної програми і 2 бали – поза шкільної програми.
   За підсумками Конкурсу журі визначають двох переможців, які отримають звання «Найкращий читач Чернігівського району – 2017» і продовжують змагання у 3-му етапі Конкурсу. Переможці 2-го районного етапу будуть нагороджені дипломами та подарунками.
ІІІ етап (обласний) відбудеться 27 квітня об 11.000 в приміщенні ЗОБД «Юний читач». Як і районний етап, обласний етап проводитиметься у два тури. 1-й тур -  це буде письмова різнорівнева літературна вікторина, за результатами якої буде відібрано шестеро переможців: по троє від кожної вікової категорії. 2-й тур – проводитиметься у формі book-slam: його учасники мають у цікавій формі представити свою улюблену книгу. Форма презентації на вибір учасника, тривалість до 5-и хвилин. Оцінювання презентацій проводитимуть усі діти – учасники Конкурсу, що не вийшли до 2-го туру та обране журі.
Критерії оцінювання: мотивація та обгрунтованість вибору твору для презентації; креативність подання матеріалу; артистизм; культура та зв’язність мовлення.
   Переможці обласного туру будуть нагороджені дипломами та подарунками, інших учасників також чекають дипломи та заохочувальні призи. Крім того планується цікава розважальна програма від «Юного читача».
Бажаємо успіхів!

За   довідками звертайтеся до бібліотекаря школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий