Ласкаво прошу на мій блог!

пятница, 18 мая 2018 г.

День Європи в школі


   До свята Дня Європи, яке Україна відзначає 19 травня, у Чернігівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чернігівської селищної ради Запорізької області проведено ряд цікавих та змістовних заходів, які популяризують рух країни до європейського співтовариства,
   Для ознайомлення шкільної молоді з європейськими цінностями та традиціями, спонукання дітей до висловлювання власної думки через творчість про європейське майбутнє, у школі проходив Тиждень Європи. .З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської та політичної культури у школі особлива увага надавалася інформаційно-роз’яснювальній роботі Дня Європи в Україні. Учні познайомилися з цікавими матеріалами про історію, культуру та традиції країн – членів Євросоюзу.
   Усі охочі читачі молодшого шкільного віку познайомилися з експозицією книжок «Казки європейських письменників».

   У бібліотеці організовано тематичну книжково-ілюстровану виставку «День Європи в Україні», яка довела  читачам, що Україна на вірному шляху, крокуючи в нове майбутнє.


   З учнями 8-х  класів у медіатеці проведено заочну комп’ютерну гру-подорож «Європейськими країнами».

Завдяки цим заходам учні розширили знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн.

   Отже, школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.

Комментариев нет:

Отправить комментарий