Ласкаво прошу на мій блог!

четверг, 24 мая 2018 г.

Останній дзвоник у школі - 2018




Шановні учні, дорогі випускники, вчителі!
   Ось і прийшов той час, на який всі так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник у рідній Чернігівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чернігівської селищної ради. Сердечно вітаю вас всіх зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.  Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.
  Для випускників сьогоднішній день особливий, і радісний і сумний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!
  А вчителям і батькам я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Успіхів вам та натхнення!
Бібліотекар Н.І Крижко

Комментариев нет:

Отправить комментарий