Ласкаво прошу на мій блог!

воскресенье, 11 февраля 2018 г.

Класик пригодницької літератури Жюль Верн

Інтерактивний навігатор по книгам Жюля Верна

   
Нещодавно в Рунеті з'явився незвичайний проект під назвою «Час пригод» - інтерактивний навігатор по книгам знаменитого класика пригодницької літератури Жюля Верна. Проект, що охопив 54 романа письменника, приурочений до його ювілею.





   
«Час пригод» являє собою карту, на якій розташовані 54 осередки - за кількістю книг з циклу «Незвичайних пригод», виданих за життя
Жюля Верна. При кліці на ілюстрацію видається коротка довідка про роман і цікавий факт про нього.

   
Для зручності навігація здійснюється і за допомогою фільтрів: можна вибрати твори за місцем дії (в космосі, наприклад, або під водою), географії або жанровими особливостями (детектив, любовна лінія і т.п.). Крім того, в «підвалі» проекту є імпровізована книжкова полиця з романами - це ще один елемент навігації, де романи розташовуються від самого об'ємного ( «Діти капітана Гранта») до самого короткого ( «Зелений промінь»).

   
Проект орієнтований на широке коло користувачів, проте для фанатів творчості письменника цієї віртуальної «енциклопедії» буде замало, але буде цікаво дітям, які тільки відкривають для себе світ великого фантаста.
Заходьте, клікайте і розширюйте свій кругозір!


Джерело: https://alisa2002marina.blogspot.ru/2018/02/blog-post_73.html#more

Комментариев нет:

Отправить комментарий