Ласкаво прошу на мій блог!

пятница, 27 мая 2016 г.

Свято "Останнього дзвоника” у школі "Надія""

У школі «Надія» пролунав останній дзвоник для випускників 2016 року!
У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташинний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято "Останнього дзвоника".
Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.
Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікулів. Майже всі, кому йти до школи в другий, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці відпочинку від ранніх пробуджень,підручників, контрольних робіт.
Та для декого закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни - доросле життя...

Свято "Останнього дзвоника” пройшло і в нашій школі. На святкове дійство, окрім самих учнів та випускників, завітали їх батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті.
Привітати випускників прийшли і почесні гості, які побажали випускникам щасливої життєвої дороги.
Свої слова-настанови також висловили:директор школи Лідія Василівна Стрижеус, класний керівник 11 класу - Інна Миколаївна Носко.

Море квітів, сльози в очах і усмішки на обличчях – вся школа проводжала учнів 11 класу у доросле життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий