Ласкаво прошу на мій блог!

четверг, 27 февраля 2020 г.

Всеукраїнський Конкурс дитячого читання "Книгоманія - 2020"



   З метою виховання нового покоління завдяки читанню 26 лютого для учнів 6-7 класів у медіатеці Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської селищної ради Запорізької області проведено Перший відбірковий етап Всеукраїнського Конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2020". У ньому взяли участь чотири шестикласниці: Кропивко Вероніка, Мельник Ілона, Калугіна Альбіна та Коваль Єлізавета.

   Всі учасники перед початком змагання представили членам журі свої Читацькі щоденники, які мають записи про 4 прочитані книги, які не входять до шкільної програми з української та зарубіжної літератури.
  Формат змагання учасників такий: виступи з розповідями про прочитану книгу на вибір, агргументовану цитатами з книжки. Тривалість виступу до 5-ти хвилин. Всі учасники готувалися і з допомогою шкільного бібліотекаря Крижко Н.І. а отже добре справилися із завданням. Тому журі у складі вчителія української літератури Макаренко Ю.А. та вчителя зарубіжної літератури Опари Л.В., психолога школи Волощук М.О., педагога-організатора Пенежко К.І. високо оцінили учасників.
Відразу після закінчення змагання журі підвели підсумки.


   Переможницею Конкурсу стала учениця 6-го класу Калугіна Альбіна, яка отримала найбільшу кількість балів звання та диплом "СУПЕРЧИТАЧ ШКІЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ".


Вона запрошена до участі у 2-му районному етапі Конкурсу. Щиро вітаємо її і бажаємо завжди перемагати та отримати головний приз Конкурсу: поїздку до Львова на фестиваль!
   Всі учасники Конкурсу отримали Сертифікати участі та солодкі призи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий