Ласкаво прошу на мій блог!

воскресенье, 22 апреля 2018 г.

23 квітня Всесвітній день книг і авторського права



У Всесвітній день книг і авторського права дозвольте привітати літописця Чернігівського краю Миколу Миколайовича Єременка. Побажати  глибокого натхнення і легкого пера! Ваша роль у розвитку сучасної культури рідного краю безцінна.   Нехай ваш талант і надалі продовжує служити збереженню і примноженню духовного багатства нашого Чернігівського краю!
Книги краєзнавчої тематики «Край Шляху Муравського…», «Українська Голгофа», «На Шляху Муравському», «Атакує Покришкін», «Чернігівка пам’ятає», «Солдати Перемоги», «Мир усім!», «Блаженні гнані за правду», «Чернігівка моя…», «Рідний край» - це справжні скарби історичної пам’яті Чернігівського краю. Талант - яскрава демонстрація духовного початку  людства, уміння висловити свої почуття і переживання, думки і образи, події і відносини, і багато чого, що так чи інакше зв’язується з людським світоглядом - справжній дар. Сказати і бути почутим, знайти розуміння і відгук у серцях вдячного читача - це мета будь-якого автора.
Завдяки  книгам М.М. Єременка учні Чернігівського району вивчають літературу рідного краю на уроках української літератури. Знаходять необхідний матеріал з історії рідного краю на території району з найдавніших часів до сьогодні.
Ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розуміння краси нашого людства.
Зі святом всіх причетних до творення історії книг!

Комментариев нет:

Отправить комментарий