Ласкаво прошу на мій блог!

воскресенье, 14 февраля 2016 г.

14 лютого – День усіх закоханих



Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою та кращою, спрямовує  на величні діла й героїчні вчинки, а іноді змушує тяжко страждати.
   Кохання… Ніхто і ніколи не в змозі буде до кінця пояснити, що ж це таке. Це велика загадка життя. Життя без кохання схоже на засохле дерево, що росте на камянистому грунті, - стверджує індійська народна мудрість. І, можливо, тому кожне нове покоління намагається розкрити вічну таїну кохання.
   Кохання приходить тоді, коли однієї миті тернисті стежки двох перетинаються і зливаються воєдино.
  У житті всіх людей настає ця мить, коли два погляди зустрічаються, а серця, вражені золотими стрілами Амура, втрачають краплини крові, які виводять на скрижалі життя звичне та неповторне водночас «кохаю».
  Про кохання написано багато. Багато, тому що коли це почуття зявляється, завмирає серце, тремтить душа, хочеться писати вірші й оспівувати свою любов.
   Кохання - це невичерпне почуття. Воно існує в душі людини доти, поки бється її серце.
   Ідіть на зустріч коханню – і ви обов’язково зустрінете свою єдину половинку. Якщо ви чекаєте на казкового принца чи принцесу, повірте у диво – і казка стане реальністю. Кохайте і будьте коханими!
Використане джерело: Волкова Н.П. «Кохання – незбагненне почуття» // Виховна робота в школі. – №1. – 2016. – С. 36.

Комментариев нет:

Отправить комментарий