Ласкаво прошу на мій блог!

четверг, 25 августа 2016 г.

До проведення Першого уроку у 2016/2017 навчальному році


Шановні батьки, вихователі і вчителі!
   Наша бібліотека пропонує вам популярне видання Садовнича В.В. «Велика книга маленьких українців», яке неодмінно стане у пригоді, коли ви будете  розповідати дітям нашої держави про її славетне минуле і героїчних синів і дочок, пояснювати складні моменти нашої історії, захоплювати описом найкрасивіших наших лісів і річок.
   Із цією книжкою ви легко зможете відповісти на будь-яке запитання, допомогти учневі  підготувати реферат або доповідь, провести цікавий урок чи позакласну годину…
   Україна – одна з найбільших країн Європи, мальовничий край, який має славетну історію, унікальну чарівну природу й неповторну культуру.  Звичайно, у кожної людини є свій рідний куточок, який вона згадує з великою любовю.  Для  когось батьківщина – це маленьке затишне село, для когось – велике галасливе місто. Але для всіх нас Україна є великою й безмежно шанованою Батьківщиною.
Украіна подарувала світові  видатних історичних діячів, письменників і поетів, співаків і музикантів, художників і скульпторів.  В цій книзі розповідається про найцікавіші місця нашої країни, про її тваринний і рослинний світи, заповідники й парки, гори та озера, про наше славетне минуле, про звичаї й обряди, вірування й споконвічні уподобання українців.
   Невичерпні багатства нашої землі, великі духовні надбання, любов, звитяга і вірність, що передаються в нашому народі від покоління до покоління, стануть для дитини великим стимулом навчатися, дізнаватися нове про наші традиції, історію, природу і культуру, запорукою його гармонійного розвитку і формування видатної, цілеспрямованої, гідної своїх славетних предків особистості.

Бажаємо успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий